Eyann Blog..

4:10 AM Posted In Edit This 0 Comments »
Syukur alhamdulillah dpt juga kesempatan create blog sendiri..walaupun baru je uat blog ni tp alhamdulillah dpt juga taip apa yang termampu..Eyann blog..sy pilih title ni 4 my blog iaitu gabungan nama sy n my lovely partner.. Skrg ni tahun akhir pengajian so, saya kesempitan waktu untuk mengisi ruangan blog..Actually ilham nak uat blog ni tercetus bila lihat teman saya Siti Rozkiah create blog dia yang menarik dan dari situ timbul minat nak create blog sendiri..Blog ni mengandungi beberapa bahagian antaranya bhg me n memory iaitu sedikit perkongsian pengalaman dan diri saya..bhg pengetahuan, iaitu perkongsian ilmu n info yang sy terbaca, belajar n kaji, bhg muhasabah iaitu bhg plg saya suka..tujuan sy taip bhg muhasabah ni adalah pertama utk diri sy sendiri, n uat pendoman pembaca blog yg sy kasihi.. bhg karya iaitu hasil karya rekaan sendiri tiada kena mengena dengan sesiapa pun..just suka-suka create..n last part cooking..actually sy ni tak pandai masak sgt..so resepi ni adalah daripada bonda tercinta,rakan n ada juga sy ambk daripada majalah, internet dan buku masakan di mana resepi ni telah sy buat n ubh sedikit..Terima kasih kepada yg sudi menjadi follower serta membaca blog ni..Anda juga boleh isi komen di ruangan..Hope sy dpt komen yg membina daripada pembaca sekalian..

0 comments: